Vrouwenpolder krijgt nieuwe strandpost

VROUWENPOLDER – Op het strand bij Vrouwenpolder is woensdagochtend de strandpost gesloopt. Stichting Strandexploitatie Veere (SSV) bouwt op die plek volgend jaar een nieuwe post.

De oude post stond er al zeker twintig jaar en bestond uit een verzameling aan elkaar gebouwde zeecontainers en aanbouwtjes, zegt directeur Lukas Fransen van SSV. ,,Het was echt hoog tijd voor een nieuwe post.”

De bouw van de nieuwe Strandpost Vrouwenpolder begint in januari. Het gebouw moet voor de start van het bewakingsseizoen op 1 mei wind- en waterdicht zijn. Daarna kan het gebouw worden afgewerkt, terwijl de strandwachten toch toezicht kunnen houden op het strand.

De Strandpost is in het bewakingsseizoen van 1 mei tot 15 september open. In het hoogseizoen is er elke dag van 10.00 tot 18.00 uur toezicht, voor en na de zomermaanden juli en augustus is er bij mooi strandweer in het weekeinde, vakantiedagen en feestdagen toezicht.

Tekst is afkomstig van: http://www.pzc.nl/regio/walcheren/strandexploitatie-veere-bouwt-nieuwe-strandpost-in-vrouwenpolder-1.6671392

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *