Duinrust

Duinrust

Sfeervol houten vakantiehuis te huur in Breezand 1 onder aan de voet van het duingebied op 200 meter van het strand.  Het huis is vrij gelegen en heeft veel buitenruimte.

Het huis is te huur in de maanden juli en augustus voor een periode van minimaal 14 dagen, van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10. 00 uur.

Het huis dateert uit 1934 en ademt de sfeer van vroeger. Het huis is zeer compleet ingericht. Er zijn drie slaapkamers. Eén slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, in één slaapkamers staan 2 eenpersoonsbedden en in één slaapkamer een stapelbed.

Er is cv en een houtkachel. In de keuken en bijkeuken vindt u een koelkast, vaatwasser, wasmachine, oven/grill en magnetron.

De douche/toiletcombinatie is in 2018 vernieuwd. Breezand ligt op 1 kilometer afstand van het dorpje Vrouwenpolder.

Hier vindt u een supermarkt en een aantal café/restaurantjes. Samengevat: houdt u van eenvoud en sfeer op een unieke plek met veel ruimte en natuurschoon en dichtbij het strand, dan is dit de plek!

In 2021 is het huis niet meer te te huur. Als u interesse heeft om ons huis in 2022 te huren, stuur ons dan medio november 2021 een berichtje.

Voor meer informatie en verhuur  kunt u contact opnemen met edmderu@gmail.com

Bezoek ook onze Facebookpagina: Duinrust Vakantiehuisje.